Lunteren

+31 318 565653 smps@smps-mp.com

Fotofestival aan de Maas 2018 (10 t/m 13 mei 2018)Fotofestival aan de Maas – Volledig programma overzicht (Download van website 01-05-2018) – Fotofestival aan de Maas – Volledig programma overzicht


Fotofestivalaandemaas – Fotofestival aan de Maas 2018 Home-page


Van: wybe@fotofestivalaandemaas.nl <wybe@fotofestivalaandemaas.nl>
Verzonden: dinsdag 1 mei 2018 18:11
Aan: smps <smps@smps-mp.com>
Onderwerp: Fotofestival aan de Maas, uitnodiging

Beste allen,

Jullie hebben in het verleden een account aangemaakt bij het Fotofestival aan de Maas en de meeste van jullie hebben ook foto’s ingestuurd om mee te dingen naar een plek in het Nederlands Fotomuseum. Maar liefs 1400 fotografen hebben series ingezonden en daar waren we hééél blij mee! Dat geeft ons vrijwilligers het gevoel dat we het echt ergens voor doen! De curator is met de inzendingen aan de slag gegaan en heeft een mooie tentoonstelling samengesteld. Er zijn 41 fotografen met een fotoserie geselecteerd en wie dat zijn kun je vinden onder de menukeuze ‘Nieuws’ op de website (www.fotofestivalaandemaas.nl/nieuws/117-shortlist).

Tot nu toe hebben we over de voortgang en de selectie gecommuniceerd via de website en de facebook-pagina van het festival. Verschillende inzenders bleken daar echter niet te kijken. Daarom nu ook een poging met een mailprogramma om jullie op de publicaties op de website te wijzen.

We willen jullie bij deze ook hartelijk uitnodigen voor de feestelijke opening van het Fotofestival aan de Maas, waar o.a. de curator Nicole Robbers een tipje van de sluier zal oplichten over het hoe en waarom van de geselecteerde fotoseries voor de tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum:

Woensdag 9 mei vanaf 19:00 uur gaan de deuren open met om 19:30 uur de officiële opening in Nederlands Fotomuseum.
Graag ruim voor 19:30 komen i.v.m logistiek/catering!

We vinden het prettig als je via facebook even laat weten of je komt: facebook.com/events/1943686335650290 (Kies ‘Going’ of ‘Interested als je het nog niet zeker weet).

Vanaf donderdag (Hemelvaart) kan je vervolgens vier dagen lang genieten van prachtig fotowerk en tal van leuke activiteiten voor fotografen, van jong tot oud, van beginnend tot gevorderd. Maar eerst is er een officiële opening, waar o.a. de curator Nicole Robbers een tipje van de sluier zal oplichten over het hoe en waarom van de geselecteerde fotoseries voor de tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum.

Tot dan!

Wybe Hietbrink